SiteDelight werkt graag online; nieuwe media, sociale netwerken, Twitteren, Facebook je kunt er niet omheen. En dat willen we ook niet!

Hoe integreer je deze nieuwe manier van werken? Hoe zorg je ervoor dat je geen zend-kanaal blijft maar echt gaat socializen online: wij helpen u er graag bij!

Concreet maken:

Websites ontwikkelen
Wat is handig? Zelf ontwikkelde website met koppelingen naar backoffice?
Of een Wordpress, Drupal, Joomla of Magento site? Wij helpen de juiste keuze te maken én zorgen dat hij gemaakt wordt!

PR en Marketing
Het lijkt zo makkelijk voor sommige bedrijven, weer hebben ze een artikel in de lokale krant of hét vakblad... Wilt u dat ook? Gaan we doen!

Opzetten van Social Media
Ja, we kunnen er bijna niet omheen: Social Media is wel heel erg handig. Goed ingezet kan het zeker positief bijdragen aan het bedrijfsresultaat. Goed luisteren(waar zitten de klanten): aan de hand daarvan zetten we een Social Media-profiel op. Dat doen we bijvoorbeeld met Twitter, Foursquare, Feest.je, Facebook en YouTube.
We verzorgen niet alleen voor de registratie, ook de opmaak en training over het gebruik regelen we.

Uitvoer van Social Media
U heeft u een geweldig Social Media-profiel. En dan ... 
Welke acties gaan we ondernemen? We maken een agenda en zorgen dat het profiel blijft draaien!

Creëren van content
Ook hierbij is de doelgroep uitgangspunt. Maken we mooie foto's voor een Flickr-account of beantwoorden we de vragen van klanten met een videoboodschap? Leuke dingen bedenken, we krijgen er nu al zin in!

Bedenken van combinatie-acties
Deelnemen aan een beurs of event zónder actie is weggegooid geld. U betaalt veel geld voor een stand en dan loopt iedereen zomaar langs...
Laat ons eens meedenken!
Ook bijeenkomsten met ondernemers uit dezelfde regio of vakgebied zijn uitgelezen kansen om combinatie-acties op te zetten. Organiseer eens een borrel, nodig een spreker uit en laat u inspireren. Wij begeleiden u daarin graag.