De klantenkring van SiteDelight is zeer breed. Onze werkwijze van doeltreffend communiceren blijkt op verschillende markten aansluiting te vinden. SiteDelight verzorgt daarom projecten voor opdrachtgevers in uiteenlopende sectoren. Op deze pagina staan een aantal voorbeelden van projecten waar SiteDelight aan heeft gewerkt.
 
AllergieAcademie richt zich op scholing en preventie, bijvoorbeeld door de door ons ontwikkelde kookworkshops en nascholingen voor Health Care Professionals en horeca.

Inclusief nascholingen rondom on- en offline profilering: programma voor paramedici.

 

De dagelijkse hooikoortsverwachtingen (graspollen) hebben we via Twitter verspreid. Deze twitterdienst is door ons vormgegeven en uitgevoerd. Inclusief het uitvoeren van de campagne om zoveel mogelijk volgers te krijgen.

 

Voor de webshop van AllergieSupermarkt is een Social Media profiel gecreŽerd inclusief Twitter, Hyves en Facebook pagina's.

 

 

Resultshops zijn min of meer geboren uit frustratie.

Na een lezing of seminar zit je boordevol ideeŽn. Bij thuiskomst verzand je vaak weer zo in de waan van alledag dat je het geleerde niet optimaal benut. Dat moet anders!

Na deze 4-daagse workshop 'staat' je Social Media profiel!

Nascholingen rondom allergische aandoeningen: HetZorgCongres.nl
AllergieSupermarkt.nl is een unieke Allergie Webshop met een zeer compleet programma producten die allergieŽn helpen te bedwingen. Van voedingsmiddelen tot pannen en van beddengoed tot reinigingsmiddelen; ťťn adres voor al uw specifieke wensen.

Conceptontwikkeling en uitwerking door SiteDelight.
Alldelicious.nl is een webshop die zich richt op producten voor mensen die lekker en bio willen combineren. Site is gemaakt met Magento, concept & ontwikkeling door SiteDelight.
Vanaf 2005 organiseert SiteDelight de Allergiebeurs. SiteDelight is initiator en organisator van de beurs, wat inmiddels is uitgegroed tot een jaarlijks terugkerend event met nascholingen op diverse niveau's. 
Glutenvrijsupermarkt.nl biedt online shoppen voor uw glutenvrije producten. Alles onder ťťn dak, thuis of op uw werk bezorgd. Niet meer eindeloos zoeken naar producten, maar alles in ťťn webshop. Site is ook gemaakt met Magento, concept & ontwikkeling door SiteDelight.
Het concept LifeStyle Event BE BETTER is een project van SiteDelight, Een positieve verandering teweeg brengen, dat is wat het LifeStyle Event BE BETTER wil doen! Gewoon, lekker leven, en waar het kan kiezen voor het betere alternatief.
mijnclubshop.nl is een concept voor het verbeteren van imago en identiteit van clubs met de producten en diensten in een eigen webshop. SiteDelight heeft ondersteund met de technische begeleiding van het concept.
 
Het AllergiePlatform.nl is een community website waar veel informatie, nieuws en recepten samenkomen. Bezoekers worden gestimuleerd om hun vragen en kennis te delen.